Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

MOŽNOSTI PLATBY:

dobirka

 

 

bankovni prevod

 

 

PayPal logo

 

GARANCE BEZPEČNÉ
ONLINE PLATBY:

ThePay

 

VISA

MasterCard

Maestro

Diners

 

 

NOVINKY

arr3V nabídce nový artbook Paola E. Serpieriho SerpieriWEST (pevná vazba, 112 stran).... arr3Novinky červen 2022V nabídce další dvě alba Milo Manary KOBIETY (Les Femmes de Manara/The Women of Manara, 128 stran) a... arr3Novinky listopad 2021V nabídce nová velkoformátová alba Milo Manary KOBIETY-PASJA (PASSION FEMMES, 296 stran) a Wojciecha... arr3Novinky říjen 2021V nabídce nové kalendáře na rok 2022. Tentokrát pouze tři druhy fantasy kalendářů na rok 2022 od... arr3Novinky květen 2021V nabídce nové album V. Francés ETHEL FROST.  K možnostem dopravy byla přidána Zásilkovna  s cca... arr3Novinky září 2020V nabídce nové kalendáře na rok 2021. Čtyři kalendáře na rok 2021 od firmy Sellers Publishing: od... arr3Novinky březen 2020V nabídce nové dvojalbum L. Roya.  Novinkou od L. Roya je PROJECTS - dvojalbum sestávající z alb... arr3Novinky srpen 2019V nabídce nové kalendáře na rok 2020. Pět kalendářů na rok 2020 od firmy Sellers Publishing: od... arr3Novinky srpen 2018V nabídce nové kalendáře na rok 2019. Čtyři kalendáře na rok 2019 od firmy Sellers Publishing: od... arr3Novinky srpen 2017V nabídce nové kalendáře na rok 2018. Čtyři kalendáře na rok 2018 od firmy Sellers Publishing: od... arr3Novinky červen 2017V nabídce nové album V. Francés a Malefic Time Boxed Set L.&R.Roya. Novinkou od V. Francés je... arr3Novinky leden 2017V nabídce nové album L. Roya a nultý díl komiksu Druuna od P.Serpieriho. Novinkou od L. Roya je... arr3Novinky srpen 2016V nabídce nové kalendáře na rok 2017. Čtyři kalendáře na rok 2017 od firmy Sellers Publishing: od... arr3Novinky září 2015V nabídce nové kalendáře na rok 2016. Kalendáře od firmy Sellers Publishing na rok 2016 jsou... arr3Novinky červenec 2015V nabídce nové album Nekra a komiksové publikace: Nekro 5let po vydání alba 13 Inches přichází s... arr3Novinky červenec-srpen 2014V nabídce nové album L. Roya a tři kalendáře na rok 2015. Novinkou od L. Roya je druhý díl plánované... arr3Novinky listopad 2013Nově v nabídce kalendář L. & R. Roya na rok 2014 z vydavatelství Sellers Publishing: THE FANTASY... arr3Novinky prosinec 2012V nabídce nová alba, plakáty a RPG: nové portfolio L.Roya MALEFIC TIME APOCALYPSE: LUZ PORTFOLIO, ... arr3Novinky leden-únor 2012V nabídce nová alba a figurka RITUAL: novinkové album L. Roya MALEFIC TIME: APOCALYPSE, toto album... arr3Novinky květen 2011V nabídce nová alba a komiksy: nové (kompilační) album L. Roya PROHIBITED BOOK NEW REMASTERED... arr3Listopad 2010 - zavedeno výhodné zasílání na Slovensko- podrobnosti zde...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 168,0 Kč
skladem
naše cena 539,0 Kč
skladem
naše cena 1 213,0 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 175,0 Kč
skladem
naše cena 175,0 Kč
skladem
naše cena 199,0 Kč
skladem

KONTAKTY

FOTION, s.r.o.
Pod Velkým hájem 1424/9
153 00 Praha 5 Radotín
tel: +420 777 248 510
info(at)makros.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu www.makros.cz
  1. Společnost FOTION s.r.o., se sídlem Pod Velkým hájem 1424/9, 153 00 Praha 516,

    identifikační číslo: 24725129

    zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C , vložka 169070

    (dále jen „prodávající“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností FOTION s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle společnost Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Kupujícím zvolený dopravce, kterým může být:  Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4,
      225 99 Praha 1, IČ 47114983; Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1, IČ: 36631124 ; Uloženka s.r.o., Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4, IČ: 24299162

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese imakros@email.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.makros.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možno buďto nastavit v rámci nastavení webového prohlížeče kupujícího, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.